φωτογράφιση βάφτισηςφωτογράφος βάπτισης βόρεια προάστια, φωτογράφιση βάπτισης,

φωτογράφηση  βάπτισης ,  φωτογράφιση βάφτισηςΦέρνετε μια ζωή στον κόσμο, ζείτε ένα θαύμα και φαίνεται στο πρόσωπο σας. Κρατήστε αυτό το πρόσωπο ζωντανό στη μνήμη σας, είναι η σπουδαιότερη στιγμή στη ζωή σας. Δείτε ξανά τις φωτογραφίες βάπτισης μας, έτσι και αλλιώς το θαύμα δεν περιγράφεται με λόγια.  φωτογράφηση βάπτισης 

φωτογραφία βάπτισης φωτογραφηση βαπτισης
φωτογραφία βάπτισης Φωτογράφος βάπτισης

φωτογράφιση βάφτισης

Καλως ήρθατε στη φωτογραφική μου σελίδα. Είμαι επαγγελματίας φωτογράφος με πολυετή εμπειρία στην   φωτογράφιση Γάμου και Βάπτισης. Κάνω φωτογραφήσεις τόσο εντός στούντιο όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Μπορείτε να κοιτάξετε το portfolio μου και να δείτε δείγματα της δουλειάς μου.

φωτογράφιση βάφτισης φωτογράφιση βάπτισης
Φωτογράφος γάμου και βάπτισης Next Day Shooting
φωτογράφιση βάφτισης φωτογράφιση βάπτισης

φωτογράφιση βάφτισης

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του και θέλετε όλα να είναι μαγικά, υπέροχα, μοναδικά,
ξεχωριστά  Πόσο περήφανοι είστε για το μικρό αγγελούδι σας
Το χαμογελαστό του προσωπάκι, οι ναζιάρικες εκφράσεις του, τα δάκρυα στα ματάκια του, οι αγκαλιές των φίλων, το φιλάκι της γιαγιάς, τα πειράγματα των άλλων παιδιών, οι ξεχωριστές λεπτομέρειες που με τόση αγάπη φροντίσατε για εκείνη την ημέρα.
Εμείς είμαστε κοντά σας κάθε στιγμή για να σας χαρίσουμε τις πιο όμορφες φωτογραφίες  του από όλες τις στιγμές “διακριτικά” με αγάπη, στοργή και υπομονή.
Θέλουμε όταν μεγαλώσει να κρατήσει στα χέρια του, το πιο όμορφο και πολύτιμο άλμπουμ από τη φωτογράφηση της βάπτισής του και να νιώσει πόσο ιδιαίτερα ήταν όλα και πόση αγάπη γέμιζε την αγκαλιά σας!
Αυτή είναι η δική μας ΥΠΟΣΧΕΣΗ!

φωτογραφιση βαφτισης φωτογραφιση βαφτισης
Φωτογράφοι Γάμου Φωτογράφος Γάμου
φωτογραφία βάπτισης φωτογραφία βάπτισης

Φωτογράφιση Βάπτισης Στον Αγιο Αντρέα Πετάλωνα

Η βάπτιση δεν είναι μόνο καλλιτεχνική φωτογραφία, αλλά και αποτύπωση όλων των στιγμών της με καλλιτεχνικό τρόπο!
Φωτογράφος γάμου και βάπτισης Next Day Shooting
φωτογραφία βάπτισης φωτογραφία βάπτισης

Next day Christening

Η Προσέγγιση στην φωτογραφια βαπτισης είναι και πάλι μια διακριτική καταγραφή του μυστηρίου μιας και εκ φύσεως οι πρωταγωνιστές, τα παιδιά, είναι αυθόρμητα. Χρειάζεται βέβαια υπομονή και επιμονή από εμάς αλλά και την βοήθεια των γονιών για να καταφέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πριν την βάπτιση είναι η καλύτερη χρονική περίοδος για να βγάλει φωτογραφίες το παιδάκι, γι’ αυτό και προτείνουμε στους γονείς να συναντηθούμε νωρίτερα στο χώρο της εκκλησιάς ή σε κάποιο κοντινό πάρκο. Υπάρχει η δυνατότητα και στο σπίτι σας, αν δεν το επιτρέπει ο καιρός για εξωτερική φωτογράφηση, ώστε να καταφέρουμε να φωτογραφίσουμε το μωρό σας πιο ήρεμο.

After shooting Naxos

Frank Kotsos Photographjy

Φωτογράφος γάμου και βάπτισης φωτογραφία βάπτισης

φωτογράφηση βάπτισης

Υπηρεσίες επαγγελματικής φωτογράφησης