Φωτογράφοι Αθήνα Αττική

Φωτογράφοι Αθήνα Αττική

Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε εικόνες που θα αντανακλούν όλη την αίσθηση της ημέρας του μυστηρίου. Σε συνεργασία με επαγγελματίες φωτογράφους και βιντεογράφους θα δημιουργήσουμε με το φακό μας μοναδικές στιγμές αγάπης, χαράς, ευτυχίας και ενθουσιασμού. Θα αποτυπώσουμε την αγωνία, την προσμονή, την συγκίνηση και την έκπληξη. Μοναδικές στιγμές που θα μείνουν για πάντα.



FRK_6630f-Edit rejpg

Φωτογράφοι Γάμου 

Φωτογράφοι Βάπτισης
34jpg jpg

#christeningday⛪️ #nextday #βαπτισησ #φωτογράφοςγάμου #weddinginnaxos #weddinginspirations #weddinginathens #weddinginvitation #weddinginvitations #weddinginspiration #weddingplanner #naxosislandgreece #greekwedding #greekweddings #greekweddingplanner #greekweddingphotographer #wedding #φωτογραφοςβαπτισης #φωτογραφοςγαμου #naxoswedding #weddingday #naxosweddings #φωτογραφιση_γαμου #christenings #christeningday #weddingphotography #frank_kotsos_photography #weddingingreece #frankkotsosphotography #christening

Με αγάπη και μεράκι όλα αυτά τα χρόνια η καλλιτεχνική ομάδα μας είναι κοντά σας, πάντα ενήμερη για τις νέες τάσεις, με φρέσκιες ιδέες υψηλής αισθητικής, έτοιμη να καλύψει τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας, ικανοποιώντας ακόμα και το πιο ιδιαίτερό σας γούστο.



Οι υπηρεσίες Φωτογραφίας που προσφέρουμε: Φωτογράφιση Γάμου, Φωτογράφιση Next Day, Φωτογράφιση Βάπτισης, Φωτογράφιση Εκδηλώσεων.

Οι υπηρεσίες Βίντεο που προσφέρουμε: Βιντεοσκόπηση Γάμου, Βιντεοσκόπηση Next Day, Βιντεοσκόπηση Βάπτισης, Βιντεοσκόπηση Εκδηλώσεων.




Σε εμάς θα βρείτε ευέλικτα πακέτα φωτογράφησης & βιντεοσκόπησης προσαρμοσμένα στις ανάγκες της σπουδαίας ημέρας που ετοιμάζετε. Η ομάδα των επαγγελματιών φωτογράφων και βιντεοληπτών μας, σας εγγυάται το ιδανικό αποτέλεσμα αποτυπώνοντας μοναδικά τις στιγμές που θα συνοδεύουν τις αναμνήσεις σας για πάντα.



Όλες μας τις υπηρεσίες θα τις βρείτε σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και ο λογος ειναι οτι μαζι δημιουργούμε το πακέτο υπηρεσιών που θα καλύψει το μπατζετ και τις ανάγκες της εκδηλώσεις σας.  Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες καθώς και για μία προσωπική συνάντηση ώστε να δείτε δείγματα της δουλειάς μας και να συζητήσουμε όλα όσα χρειάζεστε για το γάμο, τη βάπτιση ή όποια άλλη εκδήλωσή ετοιμάζετε!




Με εκατοντάδες φωτογραφήσεις γάμων & βαπτίσεων στο ενεργητικό μας, ένα είναι σίγουρο για εσάς, ότι όλα θα πάνε τέλεια και θα έχετε εκπληκτικές φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας. Μαζί μας είστε ασφαλής!