Καλος Φωτογράφος Για Βάπτιση

Καλος Φωτογράφος Για Βάπτιση  ,  φωτογράφος βάπτισης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Η υπομονή είναι η λέξη κλειδί για να έχουμε όμορφες φωτογραφίες βάπτισης. Τα μικρά μας μοντέλα επειδή είναι απρόβλεπτα και λειτουργούν πάντα αυθόρμητα μας βοηθούν να συλλάβουμε και να αποθανατίσουμε σε συνδυασμό με την φαντασία και την δημιουργικότητά μας αυτές τις μοναδικές τους στιγμές.

Η φωτογράφισή βάπτισης ξεκινάει περίπου 40 λεπτά πριν το μυστήριο που τα μωρά είναι ευδιάθετα οπότε και έχουμε το χρόνο να ασχοληθούμε με τα ίδια καθώς και με τους γονείς – νονούς – συγγενείς. Μου αρέσει να εξηγώ στους γονείς να αφήνουν τα μωρά τους να εκφράζονται ελεύθερα κατά το  μυστήριο γιατί τις πιο ωραίες εικόνες τις έχουμε δημιουργήσει από τέτοιες στιγμές. Εξάλλου αυτά είναι και οι πρωταγωνιστές στην φωτογράφιση βάπτισης και εμείς καλούμαστε με επιμονή και μεράκι να αποτυπώσουμε τα γέλια τις χαρές και τις συγκινήσεις που βιώνουμε μαζί τους.



116jpg rejpg

Photo Vaptisis |  Παλαιό Φάληρο,  φωτογράφος βάπτισης

8776jpg rejpg
83jpg jpg

Φωτογραφία Βάπτισης

2202jpg re_1jpg

christening photos ,  φωτογράφος βάπτισης

5DM345216-2jpg rejpg5DM36627jpg rejpg268jpg rejpg

IMGL1284jpg rejpg
Φωτογραφία Βάπτισης... Ακόμη μία ευαίσθητη «αποστολή» του stydios Frank kotsos Photography . Ευαίσθητη αλλά αγαπημένη! Ναι, ανήκουμε σ’ εκείνους που τους αρέσουν τα παιδάκια και μάλιστα τα βοηθούμε να «κλέψουν» την παράσταση. Σίγουρα δε χρειάζονται πολλά για να συμβεί αυτό, ειδικά σε μία τέτοια ολο δική τους ημέρα όπως είναι η βάπτιση, αλλά μπορούμε να συμβάλλουμε στο καλύτερο performance των μικρών φίλων με τη φωτογραφική κάμερά μας. Ο φωτογράφος μας  καλύπτει φωτογραφικά- κι όχι μόνο- τη βάπτιση του παιδιού σας, με τον πιο διακριτικό, συνεπή και συναισθηματικό τρόπο.
Ας τον/ την αφήσουμε ελεύθερο/- η να «κλέψει» την παράσταση...



Ο φωτογράφος της βάπτισης και πως θα συνεργαστείτε καλυτέρα μαζί του 

Ήρθε λοιπόν η ώρα να πραγματοποιήσετε τη βάπτιση του παιδιού σας. Οι ετοιμασίες είναι πολλές. Μπομπονιέρες, προσκλητήρια, στολισμός, γλυκά ετοιμασίες…και φυσικά η επιλογή για το ποιος θα είναι ο

φωτογράφος βάπτισης

. Επειδή είναι πολλά τα ζευγάρια που έχω συναντήσει που δεν ξέρουν τι να αναζητήσουν και συνήθως προσφεύγουν σε εκείνον το… “φίλο που ασχολείται λίγο” (όλοι έχουμε έναν τέτοιο  με αποτέλεσμα να υπάρχει παραπληροφόρηση και υπερβολή, στο κείμενο αυτό θα προσπαθήσω να γίνω εγώ αυτός ο…φίλος και να σας δώσω μερικές συμβουλές για το πως να κάνετε την καλύτερη επιλογή.