Φωτογράφος Γάμου και Βάπτισης Στο Ίλιον

Φωτογράφος Γάμου και Βάπτισης Στο Ίλιον

Οι  γάμοι με λίγους καλεσμένους και τάση στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια.
Αρκετά πριν η πανδημία μας χτυπήσει την πόρτα όλο και περισσότερα ζευγάρια προτιμούσαν την οικειότητα και το στυλ ενός μικρού γάμου με τους πολύ αγαπημένους τους ανθρώπους.
Είτε λόγω , ιδιωτικότητας, επιλογής στυλ και στάσης ζωής, είτε συνδιασμό αυτών, οι Γάμοι σιγά-σιγά ανέβηκαν ψηλά στις επιλογές των ζευγαριών.
Έπαψαν να θεωρούνται ως η “φθηνή” επιλογή και καθιερώθηκαν ως μια εναλλακτική που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα.

IMG_3229fgjpg rejpg
Γάμος στα χρόνια του κορονοϊού θα μπορούσε να είναι ο τίτλος.
Με τον Γιώργο  και την Μαρία  κλείσαμε τον γάμο μια μέρα πριν το γενικό lock down, ακολούθησε η τρέλα που ζήσαμε όλοι.
Φόβος, ανασφάλεια, ακυρώσεις από ζευγάρια, αλλαγές σε ημερομηνίες και όλοι αντιμέτωποι με μια κατάσταση πρωτόγνωρη. Η Μαρία  και ο Γιώργος  ήταν αποφασισμένοι  να μην αλλάξουν σχέδια, με χαμογέλο, αισιοδοξία και πολλούς φίλους δίπλα τους προχώρησαν για την μεγάλη μέρα του γάμου τους. Αρχές Ιουλίου λοιπόν και όλοι είχαν φορέσει το πιο λαμπερό χαμογελό τους!
Παντρεύτηκαν στον πανέμορφο ναό της Αγιας Βαρβάρας στο Ίλιον 
Ακολούθησε γαμήλιο πάρτι στο κτήμα Ατταλος , όπου χορός, εκπλήξεις και άφθονο αλκόολ κράτησαν μέχρι το ξημέρωμα. Είχαμε καιρό να δούμε μεγάλες αγκαλιές, γέλια ασταμάτητα και μάτια να λάμπουν από ευτυχία. Μας έκαναν να νιώσουμε από την πρώτη στιγμή μέλη αυτής της μεγάλης παρέας, διασκεδάσαμε, ήπιαμε, γελάσαμε, χορέψαμε μαζί τους και φυσικά !! 
015-016_1jpg


017-018jpg

Φωτογράφηση Γάμου και Βάπτισης

019-020jpg

Φωτογράφος στο Ίλιον φωτογραφείο στο Ίλιον στούντιο

_MG_99835 rejpg

Τις φωτογραφίες μαζί με το βίντεο από τη βάπτιση θα τις παραλάβετε σε υψηλή ανάλυση σε ένα όμορφο USB memory stick, συσκευασμένο σε ένα κουτάκι με τυπωμένο το όνομα του μωρού και την ημερομηνία του μυστηρίου.

Σε όλα μας τα πακέτα προσφορών συμπεριλαμβάνουμε ένα μεγάλο ψηφιακό άλμπουμ. Το άλμπουμ είναι αυτό που πραγματικά θα δώσει ζωή στις φωτογραφίες σας. Μπορείτε να παραγγείλετε επιπλέον άλμπουμ για τους νονούς ή τους γονείς σας, καθώς επίσης κι εκτυπωμένες φωτογραφίες και καμβάδες.




Καλό είναι να ζητήσετε από το φωτογράφο να σας δώσει αναλυτικά πόσο κοστίζει το κάθε τι, τι περιλαμβάνει κλπ Πάντα όταν συζητάω με ζευγάρια κάνω μια μικρή, ξεκάθαρη και όχι κουραστική ανάλυση του πόσο κοστίζει κάθε τι που ζητούν και πάντα τους στέλνω με email αναλυτικά τι συζητήσαμε προκειμένου να είναι πάντα εκεί και να θυμούνται τι επέλεξαν και πόσο αυτό κοστίζει.